Снимките на най-новия български сериал  Порталът“ продължават – тези дни

...
Снимките на най-новия български сериал  Порталът“ продължават – тези дни
Коментари Харесай

Звезди минават през времето в „Порталът“

Снимките на най-новия български сериал  „ Порталът “ не престават – тези дни камерите на продукцията се завъртяха в Софийския университет и фамозния му клуб „ Яйцето “, където се развиват моменти от действието. 

„ Порталът “ е приключенска драма с детайли на романтика, комедия и завладяваща кримка. Историята ще разноски феновете във времето - актуален мъж се озовава в 70-те години, където ще би трябвало да проверява ликвидиране, което към момента не се е случило. Ситуиран в средите на креативната бохема, сюжетът има специфичен акцент върху музиката от златните години на българската сцена.

Екипът е голям – над 180 индивида, като всеки ден на терен се събират най-малко 60 от тях при прецизно съблюдаване на  мерките за сигурност. Между звездите е и Татяна Лолова, която играе буржоазна дама отстъпник. В основните функции са Велислав Павлов, Александър Кънев, Стефания Кочева, Джулия Бочева, съществени облици са още Стефка Янорова, Михаил Мутафов, Герасим Георгиев-Геро, Дарин Ангелов, Свежен Младенов, Мария Стефанова, Радена Вълканова, Мария Илиева. Специално присъединяване имат Борис Луканов и Христо Мутафчиев. Премиерата е през март. Режисьор на всички шест серии е Илиян Джевелеков, оператор е Мартин Балкански. Художникът Георги Димитров пресъздава софийските екстериори и интериори от 70-те години.

В идващите дни следва да бъде открита и новата сесия на Българска национална телевизия за филмопроизводство на български сериали и филми. Oбщата сума за интервала 2021-2022 е в размер на 4 663 680 лв., с Данък добавена стойност, а оферти по оповестените позиции се събират от 16.11.2020 до 31.01.2021. Пълните условия за присъединяване са налични на уеб страницата на Българска национална телевизия. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР